Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC proposa un «acord per Vilafranca» integral i global per començar a reactivar la vila

Des del punt de vista de Vilafranca en Comú, l’ajuntament ha de «prendre la iniciativa i liderar la reconstrucció» després de l’emergència sanitària.

Vilafranca en Comú ha fet una roda de premsa telemàtica aquest dimarts per presentar les seves propostes per la reactivació econòmica, social i cultural de la vila un cop se superi l’emergència sanitària pel coronavirus. Des del grup municipal aposten per un «acord per Vilafranca» que sigui «integral i global» i que permeti evitar un agreujament de les desigualtats i la pobresa.

Des del punt de vista de Vilafranca en Comú, l’ajuntament ha de «prendre la iniciativa i liderar la reconstrucció» després de l’emergència sanitària i l’aturada de l’activitat econòmica. Proposen normalitzar la vida quotidiana d’una forma esglaonada, tenint en compte les necessitats de les diferents franges d’edat i garantint la seguretat dels espais públics.

Posen especial èmfasi en els més petits i els joves, que han estat tancats a casa des de l’inici de l’estat d’alarma, i demanen un programa educatiu especial de juny a setembre.

En relació a l’ensenyament, també alerten que cal superar la bretxa digital per garantir la igualtat d’oportunitats de totes les famílies. Una altra proposta de Vilafranca en comú és elaborar un Pla Local de Salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: