Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit reparteix ordinadors a les famílies que no en tenen perquè afrontin el 3r trimestre

Torrelavit reparteix ordinadors a les famílies que no en tenen perquè afrontin el 3r trimestre

L’equip de govern ha decidit contractar rúters 4G a través de l’empresa XTA per garantir la connexió aquesta setmana.

L’Ajuntament de Torrelavit repartirà al llarg del dia d’avui els ordinadors a les famílies del municipi que no en tenen per garantir que tots els alumnes de l’escola J.J. Ràfols puguin iniciar el tercer trimestre online en igualtat de condicions. El govern municipal de Torrelavit ha contractat amb l’empresa XTA l’adquisició dels rúters 4G, que es repartiran demà, per garantir que aquestes famílies tinguin la connexió a Internet que els alumnes necessiten per poder seguir el ritme de les classes online. Malgrat que inicialment la connexió a Internet l’havia de garantir el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el govern municipal de Torrelavit ha decidit avançar-se perquè, segons el regidor de Comunicació, Sergi Urbano, “les garanties d’aquest servei comarcal arriben amb retard”. El govern de Torrelavit ha contractat els rúters a l’empresa XTA després d’estudiar també una proposta d’instal·lació de fibra que també hauria retardat el servei, i una de l’empresa Vodafone que, finalment, ha quedat descartada. L’alcalde, Manuel Raventós, creu que l’obligació del govern municipal és garantir l’accessibilitat de tots els alumnes a les eines que en aquest moment els permeten fer front al tercer trimestre del curs en igualtat de condicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: