Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV recuperen programació institucional, adaptada a l’estat d’alarma

Aquesta setmana s’ha recuperat els programes de representació institucional dins de la programació de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, però amb un format més breu, atès que es fan telemàticament.

Els dimarts torna l’espai La Casa de la Vila a Ràdio Vilafranca, amb la participació de les diferents regidories en les que es repassa la gestió municipal per cada àrea. L’espai es redueix a un quart d’hora. Els dimecres es recupera el Contrapunt, l’espai de conversa política amb participació de representants dels grups municipals, en aquest cas també es redueix a un quart d’hora de durada, però s’oferiran dues entrevistes consecutives cada dimecres, i finalment el programa Diàlegs amb l’alcalde tornarà els divendres, també reduït a un quart d’hora, però amb una emissió setmanal, enlloc de l’habitual emissió quinzenal.
D’altra banda Penedès TV també està recuperant els dilluns algunes de les diades castelleres amb història dels darrers anys i durant les properes setmanes també es recuperaran alguns dels concerts de les entitats corals de la vila. Per començar aquest divendres, 1 de maig, a les set de la tarda es podrà veure a Penedès TV el concert Batecs amb el cor Xamusia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: