Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca ofereixen una programació especial per Sant Jordi

Malgrat la situació de confinament per la Covid-19, aquest dijous 23 d’abril és Sant Jordi i, per aquest motiu, Penedès TV i Ràdio Vilafranca ofereixen una programació especial.

Des dels serveis informatius emetrem un programa especial d’una hora que inclourà entrevistes amb escriptors, llibreters i floristes. Presentat pel cap d’informatius, Josep M. Soler, l’espai combinarà informació, conversa i recomanacions.

El programa especial s’emet aquest dijous 23 d’abril a la 1 del migdia, a les 5 de la tarda i a 2/4 de 10 del vespre. També es podrà veure en reemissió el dissabte 25 d’abril a la 1 del migdia.
A Ràdio Vilafranca, el programa Penedès en xarxa estarà dedicat a aquest atípic Sant Jordi amb entrevistes amb representants de les llibreries i altres continguts relacionats amb la diada.

Tornant a Penedès TV, el programa L’Entrevista d’aquesta setmana està dedicat a l’editor Douglas Shuttle. L’espai s’emet el dijous a 2/4 de 4 de la tarda, amb repetició cada 4 hores.

D’altra banda, el mateix dia de Sant Jordi es començaran a emetre dos programes dedicats al públic familiar a Penedès TV. De 9 a 10h hi haurà dibuixos animats de ‘Les tres bessones’ i, a partir de les 10, es podrà veure el programa de manualitats ‘Calaix de sastre’.

Finalment, el dissabte a les 9 del vespre, la televisió municipal oferirà un especial de La Xarxa de la Llegenda de Sant Jordi de la setmana medieval de Montblanc 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: