Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les corrandes de confinament de l’Escola Mas i Perera substitueixen la Corrandaescola

La iniciativa ha anat més enllà de l’alumnat de cinquè i hi han participat estudiants d’altres cursos així com mestres.

El passat 19 de març s’havia de celebrar a l’Auditori Municipal de Vilafranca la Corrandaescola amb la participació de diverses escoles de la vila. Una d’elles era la Mas i Perera que, per a suplir aquesta activitat que portaven preparant-se des del mes de gener, van idear les ‘Corrandes de confinament’, unes corrandes gravades des de casa. La mestra Maria Dalmau explicava com va sorgir tot plegat.
La idea inicial era que participessin només els alumnes de 5è, que eren els que havien d’actuar a la Corrandaescola, però finalment es van sumar estudiants d’altres cursos, així com mestres.
Ara per ara, compten amb gairebé una trentena de corrandes que es poden escoltar i visualitzar al web de l’escola. La idea és poder muntar un vídeo que reculli totes les corrandes. Dalmau també feia referència a la dificultat de poder celebrar durant aquest curs la corrandaescola, per la qual cosa el més probable és que ja no es faci fins l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: