Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern replantejarà les accions previstes durant els 3 anys que queden de mandat

L’alcalde de Vilafranca creu que no s’han d’eliminar els impostos i que el més important és diagnosticar els sectors més perjudicats per la crisi i assegurar-los l’ajuda.

És una realitat que la crisi sanitària del coronavirus comportarà també una crisi econòmica i els ajuntaments, un d’ells el de Vilafranca, hauran de fer front a les conseqüències. D’això mateix ha parlat l’alcalde Pere Regull en el programa ‘Diàlegs amb l’Alcalde’ de Penedès TV i Ràdio Vilafranca. Regull destacava que durant els propers mesos s’haurà de fer una diagnosi completa per saber quines mesures de xoc s’hauran de prendre. De fet, la pandèmia del Covid-19 ha comportat que l’equip de govern s’hagi de replantejar totes les accions que volien dur a terme en els tres anys que queden de mandat.
Regull deia que és evident que hauran de prendre noves mesures per pal·liar la situació de crisi.
L’alcalde de Vilafranca afegia també que «no s’ha de caure en el populisme que diu que les administracions han d’eliminar els impostos» ja que aquests són un factor de cohesió social. El més important, reiterava, és diagnosticar els sectors més perjudicats per la crisi i assegurar-los l’ajuda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: