Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae impulsa un concurs de microrelats per aquest Sant Jordi 2020

La temàtica ha de fer referència a la Diada de Sant Jordi i és de gènere lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 120 paraules per microrelat.

El concurs va dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt Penedès, compta amb dues categories i tres premis per cada categoria. La categoria Dracs és per a nens i nenes de 7 a 9 anys; i la categoria Cavallers / Donzelles és per a nois i noies de 10 a 12 anys.

La temàtica ha de fer referència a la Diada de Sant Jordi i és de gènere lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 120 paraules per microrelat.

Aquesta iniciativa de la Fundació Pinnae sorgeix de la situació actual, «on tenim més moments i contacte amb la família». Estant a les portes d’una Diada de Sant Jordi molt diferent, la fundació busca «nous formats, noves propostes culturals i didàctiques» perquè els nois i noies que hi vulguin participar puguin «viure noves experiències».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: