Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació en la campanya #CartesPerAcompanyar

Els pacients i professionals dels hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf  han rebut més de 800 cartes i dibuixos amb mostres de suport de la ciutadania.

Aquesta iniciativa neix arrel de la petició d’alguns professionals dels hospitals del CSAPG i de les escoles de les dues comarques. Els pacients ingressats en aïllament i els professionals dels hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) han rebut més de 800 missatges de suport i acompanyament a través de la iniciativa #CartesPerAcompanyar, posada en marxa fa dues setmanes. Aquests missatges han arribat a través del correu electrònic   en diversos formats: cartes, dibuixos, fotografies i, fins i tot, àudios i vídeos.
La campanya va sorgir de la iniciativa d’alguns professionals del Consorci, que van comunicar les seves ganes d’involucrar-se en aquest projecte, i també per la petició d’algunes  escoles de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès. Per tal de fer arribar els missatges als pacients en aïllament i als professionals s’han creat dos circuits d’entrega.  Per una banda, totes les notes i dibuixos es pengen a la intranet, una plataforma interna a la que tenen accés totes les persones treballadores del CSAPG. Per altra banda, infermers/es, auxiliars, metges/esses, treballadors/es socials i psicòlegs/òlogues s’encarreguen d’entregar en mà aquests missatges als pacients ingressats, sempre que és possible.
També col·laboren en aquest procés el Departament d’Atenció a la Ciutadania i Comunicació que són els encarregats de rebre i gestionar tots els e-mails. Els pacients en aïllament han rebut amb molta il·lusió i agraïment aquesta iniciativa, ja que és una manera més d’entretenir-se i sentir-se acompanyats, escoltats i recolzats.
Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, volen donar les gràcies a totes les persones que han participat i que els han fet arribar els seus missatges d’ànim i suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: