Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC defensa un front conjunt per combatre la crisi del coronavirus

Els republicans responen a les declaracions de Pere Regull a PTV i recorden que han estès la mà al govern des de l’inici i han presentat propostes tot i no compartir algunes de les decisions preses.

El grup municipal d’ERC ha volgut respondre, en un comunicat, a les declaracions fetes per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, en l’entrevista emesa per Penedès TV el passat divendres 17 d’abril. Fan un seguit de consideracions al respecte, començant per la necessitat de sumar, govern i oposició, a l’hora de combatre el covid-19. Els republicans recorden que han estès la mà al govern des del primer dia i han presentat propostes tot i no compartir, de vegades, algunes de les decisions preses. Per això els sorprèn, diuen, que l’alcalde afirmi que ERC no ha fet cap proposta «quan algunes d’aquestes les està duent a terme l’equip de govern».
Afegeixen que no es faciliten a l’oposició les actes de les reunions de l’equip de govern on es prenen decisions claus de gestió d’aquesta crisi sanitària, un fet que impedeix tenir informació sobre les accions i que posa més que en dubte la transparència de l’actual ajuntament. Des d’Esquerra Republicana, continua el comunicat, fa setmanes que van proposar i demanar una taula d’acció amb representants dels agents socials i econòmics per acordar les línies polítiques a seguir. Ara s’alegren que el govern accepti la proposta, tal i com va suggerir Aureli Ruiz a la tertúlia de Ràdio Vilafranca el passat divendres, i demanen que es posi data urgentment per la trobada. La demanda de realitzar plens municipals i comissions informatives respon, diuen, a que «la democràcia no es pot suspendre per una crisi». Afegeixen que a l’entrevista diària amb l’alcalde amb PTV es donava per fet que s’ha convocat un ple pel mes de maig i com a regidors de l’Ajuntament, ells no en tenen constància. Per últim, reiteren la mà estesa al govern per lluitar contra la crisi del coronavirus.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: