Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres Sant i Dilluns de Pasqua es podrà comprar producte fresc a la Girada

Tot i ser dies festius, hi haurà parades de productors a la rambla de la Girada.

Arran de la suspensió dels mercats no sedentaris, i amb l’objectiu de garantir producte fresc de qualitat a la població i per tal que els pagesos puguin vendre el seu producte, l’Ajuntament autoritza que de dilluns a divendres s’instal·lin tres parades de productors a la rambla de la Girada. Són productors del Mercat dels Dissabtes, que s’alternen entre ells i així es poden trobar diferents parades cada dia, bàsicament de fruita, verdura, llegum, ous, oli, lactis, etc. Els productors provenen majoritàriament del Penedès, però també d’altres zones de Catalunya, aportant així més varietat de producte.

El Mercat diari de la Verdura, ubicat a la plaça de Sant Joan, també ofereix fruita i verdura de dilluns a divendres, però els dies festius de Setmana Santa no se celebrarà mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: