Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila reparteix viseres de FAB Vilafranca entre els comerços de serveis essencials

Centre Vila reparteix més de 40 viseres protectores de FAB Vilafranca entre els comerços associats oberts durant l’estat d’alarma.

L’associació de comerciants Centre Vila ha arribat a un acord amb el grup de makers FAB Vilafranca per adquirir més de 40 viseres protectores. Aquest divendres al matí, la dinamitzadora de Centre Vila Yolanda Lezcano s’ha encarregat de repartir aquestes viseres a una trentena de comerços de serveis essencials que estan oberts durant l’estat d’alarma.

Les botigues d’alimentació i altres serveis essencials s’han mantingut en primera línia des de l’inici de l’emergència sanitària per l’expansió del coronavirus. Però han hagut de fer una adaptació a corre-cuita per poder oferir els seus serveis amb totes les garanties de seguretat possibles.

A la carnisseria Llobet, Jordi Llobet explica que han establert mesures d’higiene i de distanciament entre persones per protegir clientela i plantilla. Però també han limitat l’horari d’obertura.

Malgrat ser dels pocs establiments que estan mantenint l’activitat, també hi ha preocupació sobre el futur entre aquests comerços. Ho explica el responsable de la botiga de pesca salada Trotonda Jesús Trotonda.

Des de l’associació de comerciants Centre Vila entenen que la posició del comerç de proximitat és molt fràgil en aquests moments d’aturada obligada. I per això volen treballar perquè quan es pugui tornar a la normalitat, es faci de la millor manera possible.

Centre Vila ha engegat aquesta setmana una campanya posant en valor el comerç de proximitat en aquests temps difícils amb el lema «amb ganes de vida i comerç a la vila».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: