Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dilluns s’ha estrenat el primer programa “Gelida des de casa”

Gelida des de casa és un diari dels dies de confinament a Gelida, en format audiovisual.

És un programa pensat per explicar el dia a dia del municipi en ple confinament provocat per la crisi del Coronavirus.
Aquest dilluns, amb l’estrena, el primer capítol de “Gelida des de casa” explicava la informació més destacada i quines accions s’han dut a terme des de l’Ajuntament. També es parlava amb Pepa Bertran, metgessa i afectada per la malaltia del coronavirus.

En el reportatge també es podia conèixer com s’ha gestat la xarxa de voluntàries per fer mascaretes, es recomanaven series per aquests dies i es podia saber com viuen alguns gelidencs i gelidenques aquest confinament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: