Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes del cicle de serveis microinformàtics i xarxes de l’Eugeni d’Ors ajuden a les escoles

Estudiants i professorat s’han hagut d’adaptar a aquesta nova realitat virtual i, en alguns casos, poden tenir algunes dificultats amb els programes i sistemes informàtics. Per donar-los suport, ha sorgit una nova iniciativa des del cicle de serveis microinformàtics i xarxes de l’Eugeni d’Ors.

Les escoles van retornar a la seva activitat el 13 d’abril, just després de Setmana Santa, però ho van fer de manera telemàtica. El principal objectiu d’aquesta mesura era la de poder donar continuïtat a l’activitat formativa per ajudar a mantenir el procés d’aprenentatge amb propostes educatives per a tot l’alumnat. Estudiants i professorat s’han hagut d’adaptar a aquesta nova realitat virtual i, en alguns casos, poden tenir algunes dificultats amb els programes i sistemes informàtics. Per donar-los suport, ha sorgit una nova iniciativa des del cicle de serveis microinformàtics i xarxes de l’Eugeni d’Ors. Un dels seus professors, el Joan Hierro, va pensar en un sistema per donar un cop de mà a les escoles i al mateix temps formar als seus alumnes. Es tracta que cada un dels estudiants assessori i ajudi a un centre educatiu en tot allò relacionat amb l’informàtica.

Des del cicle volen animar a la resta d’instituts que imparteixin aquest cicle i d’altres similars a replicar l’experiència a arreu de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: