Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’IEP crea un grup de treball transversal per tractar del patrimoni vilafranquí

L’IEP crea un grup de treball transversal per tractar del patrimoni vilafranquí

La iniciativa de l’Institut d’Estudis Penedesencs vol abordar el patrimoni vilafranquí en el seu sentit més ampli, elaborar una diagnosi de la situació actual i formular propostes per salvaguardar-lo.

Es tracta d’un grup transversal entre les seccions de l’IEP i obert a persones que, siguin sòcies o no, tinguin interès en participar-hi. El grup de treball s’emmarca en la línia de l’Institut per salvaguardar i documentar el patrimoni històric i cultural penedesencs, i els seus objectius són l’elaboració d’un informe de l’estat de la qüestió, la formulació de propostes per salvaguardar el patrimoni vilafranquí, i esdevenir un referent en aquest camp, obert a la col·laboració amb l’Ajuntament, promotors d’obres, entitats i particulars. Des de la transversalitat es pretén abordar el patrimoni vilafranquí en el sentit més ampli, material i immaterial, tractant aspectes arquitectònics, arqueològics i culturals, sense deixar de banda el patrimoni moble, l’etnològic i el natural.
La primera trobada d’aquest grup de treball és oberta a tothom que hi estigui interessat i es realitzarà el divendres 6 de març, a les 8 del vespre, a la seu de l’Institut d’Estudis Penedesencs a Vilafranca situada al carrer Banys número 11.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: