Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos desmenteix el rumor sobre la crema de residus sanitaris a la cimentera

Portland Valderrivas ha comunicat que no ha rebut cap notificació al respecte ni tampoc té autorització per a dur a terme aquesta acció.

Durant aquest dimecres, per les xarxes socials i via missatgeria mòbil corria la informació sobre una possible crema de residus sanitaris a Santa Margarida i els Monjos, la qual cosa ha generat preocupació entre els veïns i veïnes de la població. Davant d’aquestes afirmacions l’alcaldessa, Imma Ferret, s’ha posat en contacte directament amb la direcció de l’empresa Portland Valderrivas, antiga Uniland, i aquesta ha comunicat que no ha rebut cap notificació al respecte ni tampoc tenen autorització per a dur a terme aquesta acció. Després de parlar amb l’empresa, Ferret ha desmentit els missatges que corrien per les xarxes en una videotrucada amb Penedès TV.
Imma Ferret ha volgut recordar la importància de cercar sempre la informació a través de pàgines web o xarxes socials de l’Ajuntament o d’altres organismes oficials. I, sobretot, ha demanat no contribuir a reenviar missatges que no provinguin d’aquestes fonts.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: