Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP fa una crida a l’empresariat davant la necessitat de bates impermeables

La FEGP fa una crida urgent a l’empresariat de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf per cobrir la necessitat de bates impermeables per al personal sanitari.

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha emès un comunicat en el qual fa una crida urgent a l’empresariat de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf per cobrir la necessitat de bates impermeables per al personal sanitari. El comunicat fa referència, concretament, al personal del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf. Una necessitat que algunes persones que hi treballen han fet pública a les seves xarxes socials.

La FEGP fa una crida a qui pugui tenir aquest material en estoc i també a aquelles empreses que en puguin fabricar.

Es pot contactar amb la FEGP al telèfon 93 810 67 00 o al mòbil 672 10 88 81. També pot enviar un correu a l’adreça .

D’altra banda, la Junta Directiva de la FEGP ha emès un document amb consideracions i diverses propostes sobre mesures a adoptar per part de les administracions públiques per pal·liar els efectes de COVID-19 sobre l’economia. Des de l’associació empresarial valoren positivament les mesures que s’estan implantant però les consideren insuficients. Pel que fa al tancament dels centres de treball, continua havent-hi confusió i incertesa en aquelles activitats que no estan afectades per ordre de tancament i per això demanen «que s’ampliïn i flexibilitzin els supòsits».

També els preocupa «la falta de concreció pel que fa a les mesures de liquiditat anunciades pel Govern de l’Estat» en el sentit que «cal evitar que es trenquin les cadenes de pagament».
Finalment, pel que fa als autònoms consideren que les mesures adoptades són insuficients perquè queden restringides a activitats suspeses o amb reducció d’activitat del 75%, que estiguin al dia en els pagaments de les quotes. Des de la FEGP consideren que cal «ampliar els supòsits» si es vol donar una veritable cobertura a aquest col·lectiu. Per últim, els preocupa especialment l’agilitat en el tràmit de les ajudes i demanen a totes les administracions que impulsin mecanismes de simplificació administrativa.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: