Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es desestima fer el mercat de dissabte a la rambla

L’Ajuntament de Vilafranca ha decidit finalment no celebrar dissabte vinent un petit mercat amb una quinzena de parades de fruita i verdura de productors de la terra, a la rambla de Sant Francesc.

Malgrat que s’havia preparat perquè complís totes les mesures de seguretat, finalment s’ha considerat que que la possible afluència de molta gent podria entrar en contradicció amb les crides al confinament que s’estan fent des de totes les administracions.
El mercat és tradicionalment un lloc de trobada i passeig i l’Ajuntament vol evitar confusions i que surti gent al carrer que no vagi estrictament a comprar.
L’alcalde, Pere Regull, ha dit que “rectificar és de savis i, si una mesura produeix neguit i incertesa entre la població, la nostra responsabilitat és aturar-la» i «minimitzar les conductes que poden suposar perill per a la salut». Regull confia que tan aviat com la situació de risc baixi, el mercat es pugui celebrar amb normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: