Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos fan una xerrada sobre substàncies estupefaents en una escola a Sant Sadurní

Els Mossos fan una xerrada sobre substàncies estupefaents en una escola a Sant Sadurní

La xerrada “Conscienciar per prevenir: les addiccions a les substàncies” estva organitzada pel Col·legi Sant Josep a Sant Sadurní.

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní van participar, el dimecres 26 de febrer, en la xerrada “Conscienciar per prevenir: les addiccions a les substàncies” organitzada pel Col·legi Sant Josep a Sant Sadurní.
La xerrada, on van assistir gairebé 500 alumnes de l’ESO i de Batxillerat, es va enfocar a exposar les addiccions a les substàncies nocives per a la salut i on, un agent de Sant Sadurní va explicar les possibles repercussions administratives i penals, relacionades amb les substàncies estupefaents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: