Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El govern de Torrelles de Foix, solidari amb el projecte Joemcorono

El govern de Torrelles de Foix, solidari amb el projecte Joemcorono

Es tracta d’un donatiu a títol individual i personal dels membres de l’equip de govern.

Els regidors i regidores del govern de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, encapçalat per Sergi Vallès, han fet aquesta setmana una aportació voluntària per col·laborar amb la iniciativa #joemcorono, de l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, en lluita contra la pandèmia del Coronavirus.
Des de l’Ajuntament s’anima a tots els veïns i veïnes a que col.laborin en la mesura que es pugui a frenar aquesta pandèmia i crisi sanitària, i que comença amb accions tan senzilles com quedar-se a casa per evitar els riscos de contagi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: