Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Societat la Principal atura la seva activitat com a conseqüència del coronavirus

Com altres entitats a Vilafranca, el Casal ha hagut de suspendre o bé aplaçar les activitats que fan les seves diferents àrees i també el ball que es fa els diumenges.

Com a resposta al coronavirus, l’entitat vilafranquina va acordar dijous suspendre l’activitat de bàsquet, anglès i formatives fins al 29 de març. També van tancar divendres passat el punt d’informació de l’edifici de la rambla de Nostra Senyora, 37 al diumenge 29 de març. Aquesta mesura vol protegir la salut de les nostres treballadores, limitant la seva exposició a un possible contagi i alhora, facilitar la seva conciliació familiar. Des del Casal, han obert un canal de comunicació directa mitjançant WhatsApp, per tal de pal·liar les limitacions de contacte amb l’entitat que el tancament del punt d’infirmació pugui ocasionar, el número 602 25 22 29 per resoldre els dubtes i consultes dels socis i sòcies.

Salvador Casals, gerent del Casal, explicava que mai a la seva història havien adoptat mesures similars. A més, Casals apuntava que han elaborat un pla de contingència des de diferents àrees de l’entitat.

Des del Casal entenen que aquest conjunt de mesures són un acte de responsabilitat envers els associats i associades, alumnat, assistents a les activitats que programen, i personal que treballa diàriament a l’entitat per tal de poder fer possible el projecte sociocultural.
Finalment, aconsellen a tothom que segueixi les recomanacions que indiquin des del nostre Ajuntament, Departaments de la Generalitat, en especial el de Salut, fent especial atenció a les mesures d’autoprotecció, sobretot en aquell conjunt de població més vulnerable.
En funció de com evolucioni la crisi del COVID-19, l’entitat i la seva Junta directiva aniran informant de noves mesures, si fos necessari adoptar-les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: