Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Denunciat un conductor de patinet per circular per la vorera a gran velocitat

La Policia Local de Vilafranca denuncia el conductor d’un patinet que circulava per la vorera a velocitat elevada i no disposava de la documentació necessària.

La Policia Local de Vilafranca va denunciar aquest dimarts un conductor de patinet que circulava a gran velocitat per la vorera. Els fets van succeir deu minuts abans de les nou del matí, mentre un agent de la Policia Local que estava realitzant la protecció de l’entrada a un centre escolar, va observar un jove conduint un patinet elèctric a gran velocitat per sobre de les voreres i posant en perill els vianants. Desprès d’un breu seguiment, l’agent va aconseguir aturar el jove a l’alçada del número 105 de l’avinguda de Tarragona. El vehicle que portava requereix d’autorització administrativa per a circular, assegurança obligatòria i permís de conduir de la classe AM.

El patinet va ser intervingut cautelarment i el jove denunciat administrativament per les infraccions.

La Policia Local aconsella a la ciutadania que, en cas d’adquirir un d’aquests vehicles, s’informi acuradament de la documentació i els requeriments que han de complir.

La setmana passada un patinet que circulava per la vorera va patir un accident en colpejar contra un vehicle que sortia d’un gual resultant ferit lleu el conductor del patinet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: