Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Controls dels Mossos d’Esquadra durant tot el cap de setmana

Controls dels Mossos d’Esquadra durant tot el cap de setmana

Els Mossos d’Esquadra despleguen un total de 200 controls policials a les carreteres i autopistes per restringir els desplaçaments durant el cap de setmana.

La Policia de la Generalitat desplegarà aquest cap de setmana un total de 200 controls policials en diferents punts de les carreteres i autopistes de tot el territori per restringir la mobilitat i evitar el desplaçament cap a segones residències. Gairebé un miler de mossos d’Esquadra treballaran en aquests controls, dissenyats en el marc del dispositiu Oris, i que tenen per objectiu l’aplicació de les mesures de restricció de la mobilitat previstes a la normativa especial vigent.

Els punts de control seran fixes i dinàmics per aconseguir el màxim d’eficàcia i restringir la mobilitat cap a municipis on hi ha segones residències. Els agents desplegats en aquests punts identificaran i denunciaran a totes aquelles persones que circulin sense cap motiu previst en la normativa vigent. Recordem que les sancions per infringir aquestes mesures oscil·len entre els 600 i els 30.000 euros.

Les activitats a l’aire lliure, com ara passejar, fer esport, anar en bicicleta o anar a córrer estan actualment prohibides. En aquest sentit, i a banda dels controls que s’establiran a la xarxa viària, els mossos també vetllaran perquè no es realitzin aquest tipus d’activitats i treballaran per aconseguir que les persones es quedin a casa com a mesura necessària per evitar la propagació de la Covid- 19 i el col·lapse del sistema sanitari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: