Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cada dia tocaran les campanes de Santa Maria com a signe de pregària i solidaritat

Pregària i solidaritat amb els afectats i confinats per causa del coronavirus.

Cada dia tocaran les campanes de Santa Maria com a signe de pregària i solidaritat amb els afectats i confinats per causa del coronavirus.
Tal com ja es va anunciar al final de la setmana passada, davant la delicada situació que estem vivint, i seguint les directrius del bisbat de Sant Feliu de Llobregat, han quedat suprimides totes les misses i actes de culte de les diferents esglésies de Vilafranca i de l’arxiprestat, així com també totes les activitats pastorals. Des d’avui, dimecres, cada dia a les 12 del migdia tocaran les campanes de Santa Maria, i d’altres esglésies dels pobles veïns que puguin fer-ho, com a signe de pregària i solidaritat amb els afectats i confinats per causa del coronavirus. Aquesta ha estat una iniciativa a nivell estatal que han secundat els bisbes de Catalunya. Recordem que les 12 del migdia és tradicionalment l’hora de l’Àngelus, un moment per pregar per les necessitats per intercessió de la Mare de Déu.
Tanmateix recordem que s’ha habilitat un canal youtube per seguir en directe per internet la missa que se celebrarà cada dia a les vuit del vespre a la capella del Santíssim de la basílica de Santa Maria, a porta tancada i sense fidels. Es pot connectar amb aquest canal directament a través de la pàgina web de les parròquies de Vilafranca.
També es recomana seguir la missa dominical per televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: