Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una delegació de la comuna marroquina d’Ait Youssef Ou Ali ha visitat Vilafranca

El president de la comuna d’Ait Youssef Ou Ali destaca que, en el transcurs de la visita a Vilafranca, s’han pogut trobar amb ciutadans vilafranquins originaris d’Al Hoceimas.

El tinent d’alcalde Aureli Ruiz i la regidora d’Igualtat i de Solidaritat i Cooperació Montse Arroyo han rebut aquest dijous al matí a la Casa de la Vila una delegació de la comuna d’Ait Youssef Ou Ali, a la província d’Al Hoceimas. La delegació estava encapçalada pel seu president Mohamed Ouarouss i tècnics de la comissió d’igualtat i de la casa dels joves. També els acompanyava Zohra Koubia, de l’ONG AFFA-Rif, contrapart de l’ONG vilafranquina EqualMón a la regió del Rif, al Marroc, que treballa en projectes d’igualtat i participació a la regió. Per part d’EqualMón hi era present el seu representant, Toni Resta.

La visita forma part d’una llarga relació entre Al Hoceimas i Vilafranca que ha de continuar malgrat que EqualMón es començarà a retirar dels projectes.

El president de la comuna d’Ait Youssef Ou Ali destaca que, en el transcurs de la visita a Vilafranca, s’han pogut trobar amb ciutadans vilafranquins originaris d’Al Hoceimas.

EqualMón treballa des de fa anys a la zona del Rif amb l’associació AFFA, Fòrum de Dones, amb projectes que van des de l’impuls de cooperatives fins a l’educació en la no violència i la defensa dels drets humans a les escoles i l’apoderament de les dones perquè participin en els òrgans de decisió de les diferents comunitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: