Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Núria Galtés dimiteix com a regidora al final del Ple Ordinari del 30 de gener

Núria Galtés dimiteix com a regidora al final del Ple Ordinari del 30 de gener

El seu substitut serà el següent de la llista de Foment Martinenc, Joan Olivella.

El Ple Ordinari de gener anava força atapeït, però la majoria de punts van ser aprovats per unanimitat, com per exemple l’aprovació del Pla de prevenció d’incendis forestals per una vigència de 6 anys i l’addenda econòmica al conveni de col·laboració amb l’Escola de Música del Consell Comarcal per haver-hi un augment d’inscrits. Junts x Sant Martí es va quedar sol defensant la moció que ell mateix va presentar, per canviar el sistema de gestió urbanística del barri de La Bleda. La proposta era modificar el sistema de cooperació a compensació i, si en dos anys els propis veïns no executaven el planejament, es requalificaria la zona a rústica. L’Alcalde, en nom de l’Equip de Govern, va advertir que aquesta proposta no venia emparada per cap informe jurídic que la validés, de la vulnerabilitat del canvi de sistema de cooperació a compensació d’acord amb la Llei d’Urbanisme, i que no és tan senzill el canvi a rústic en zones on ja hi ha serveis. Movem Sant Martí també va advertir que no es poden proposar falses dreceres i que la Taula de Treball no va ser fallida, sinó incompleta, i que encara es poden explorar fórmules. El darrer punt va ser el de la renúncia voluntària de Núria Galtés com a Regidora d’Acció Social, Salut i Esports, per incompatibilitat amb les seves activitats professionals i formatives. Galtés va llegir un emotiu discurs d’acomiadament, en el qual va agrair als companys i companya d’Equip de Govern la facilitat en l’entesa per treballar junts, els va esperonar a continuar endavant amb el projecte conjunt i va desitjar sort al seu substitut, que serà el següent de la llista de Foment Martinenc, Joan Olivella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: