Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Subirats es reuneix amb el subdelegat del govern per reclamar millores a la 340

L’Ajuntament de Subirats es reuneix amb el subdelegat del govern per reclamar millores a la 340

L’Ajuntament reclama la construcció d’una rotonda que redueixi la perillositat del tram de la N-340 que enllaça amb la BV-2428 i la BP-2427.

El passat 27 de gener l’alcalde de Subirats, Pere Pons i els regidors de l’equip de govern Àngels Pinyol i Marcos Pérez es reunien a la Delegació del govern a Catalunya amb el subdelegat del govern, Carlos Prieto, per tractar, entre d’altres temes, l’estat d’execució de la rotonda de la N-340 en el seu pas per Subirats.
No és la primera vegada que l’equip de govern de l’Ajuntament de Subirats ha defensant la urgència i la necessitat d’aquest projecte, inclús davant del Ministeri de Foment, ja que el tram de carretera que enllaça la BV-2428 i BP-2427 i la N-340 és una cruïlla d’especial perillositat.
Un fet que es veu agreujat per l’increment de vehicles que suposa la recent obertura de la variant de Vallirana i l’excés de velocitat a la qual circulen els vehicles. La velocitat del tram està limitada a 60 km/h. Però, malgrat la limitació de velocitat, i degut al traçat de la via, els accessos des de les carreteres secundàries tenen poca visibilitat i per tot això, aquest tram presenta un cert grau de sinistralitat.
A la reunió també es van tractar altres temes que afecten el municipi com són la construcció d’un ascensor a la passarel·la de la N340 a nucli d’Ordal i la titularitat del local de Can Cartró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: