Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘La màgia de la neu’ guanya els premis de millor carrossa i coreografia a la rua dels Monjos

‘Propera parada: Moja’ va obtenir el premi a la millor disfressa i ‘Carnavalkíria’ va guanyar el premi a millor comparsa.

La rua de Carnaval de Santa Margarida i els Monjos va aplegar aquest diumenge al migdia milers de persones al municipi. Coneguda per ser una cita imprescindible del calendari carnavalesc a la comarca, sobretot per al públic familiar, la rua dels Monjos venia marcada per la lluita contra el sexisme.

De fet, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, com també ha fet el de Castellví de la Marca, incentivava les carrosses i comparses que ballaven músiques amb lletres lliures de sexisme amb subvencions especials.

La rua va reunir 25 carrosses i comparses amb un temps primaveral.

Els premis van recaure en ‘La màgia de la neu’ de La Ràpita com a millor carrossa i millor coreografia. Una de les integrants del grup, l’Anna Roldán, explicava que hi ha molta feina, però també molta passió pel Carnaval.

El grup de Carnaval de Moja, amb la carrossa ‘Propera parada: Moja’ va obtenir el premi a la millor disfressa i la comparsa de l’associació Vilobí en Rua de Vilobí ‘Carnavalkíria’ va guanyar el premi a la millor comparsa.

Entre el públic hi havia gent de totes les edats i molts seguidors i seguidores del carnaval al Penedès, com la Mercè Ferrer, de Sant Pere de Riudebitlles, o la família Tarano Pareja, de Banyeres del Penedès.

La rua de Santa Margarida i els Monjos va ser retransmesa en directe per Penedès TV amb la conducció d’Àlex Santamaria i els comentaris tècnics de la regidora de Cultura de l’Ajuntament Esther Marmaneu.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: