Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ ANC posarà quatre busos per anar a l’acte organitzat a Perpinyà el proper 29 de febrer

Amb el clar objectiu de la independència, l’ANC demana que es tornin a penjar estelades als carrers i balcons ja que consideren que s’està perdent aquesta acció a la vila.

Aquest dimarts, en roda de premsa, l’Assemblea Nacional Catalana de Vilafranca presentava un seguit d’activitats i campanyes que es duran a terme aquest mes de febrer. Una de les més destacades fa referència a l’acte que el Consell per la República ha organitzat pel proper 29 de febrer a Perpinyà on hi haurà la presència de Carles Puigdemont, així com de Toni Comín i Clara Ponsatí. L’ANC posa a la disposició de la ciutadania 4 busos per a desplaçar-se fins a Perpinyà. Els autobusos sortiran de l’estació de bus de Vilafranca a les 7 del matí i tornaran cap a dos quarts de 5 de la tarda. Des de l’assemblea recomanen portar menjar ja que és possible que la ciutat occitana es trobi col·lapsada. Els tiquets es poden comprar a la parada de l’ANC al mercat de dissabte i a diferents establiments col·laboradors com serien Ca La Madrona, l’estanc Solsona, la Llibreria Odissea, Autocars Vendrell i el Forn Mitjans. D’altra banda, la coordinadora de l’ANC Vilafranca, Esther Güell, parlava d’una acció de suport als veïns i veïnes que cada dia es manifesten a la Meridiana de Barcelona.
El tresorer de l’ANC Vilafranca, Àlvar Mascaró, va ser l’encarregat de presentar una nova campanya anomenada ‘Exigim que es respectin els nostres vots’. De fet, des de l’Assemblea han elaborat un domàs amb aquest lema per a fer palès, diuen, que «als nostres representants els hem votat i als jutges i fiscals, no».
Amb el clar objectiu de la independència, l’ANC també demana que es tornin a penjar estelades als carrers i balcons ja que consideren que s’està perdent aquesta acció a la vila.
L’Assamblea també va avançar que el proper 14 de febrer a les 8 del vespre a Cal Bolet es representarà l’obra ‘39, el primer Nadal d’exili’ interpretada per voluntaris i socis de l’ANC que estan immersos en el món del teatre. S’ha volgut fer una connexió entre aquelles persones que l’any 39 van haver de marxar amb els presos i exiliats polítics que avui dia no han pogut passar el Nadal a casa. Es farà taquilla inversa i els beneficis aniran a parar a la Caixa de Solidaritat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: