Dimecres, 5 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Romeu i Jaume Font presenten al públic ‘Terra de Marca’

L’obra narra la fundació del Priorat de Sant Pere de Riudebitlles però també parla d’un poble que vol sortir de la mediocritat en la que viu.

El Consell Comarcal va acollir ahir a la tarda la presentació oficial de la novel·la històrica ‘Terra de Marca’ escrita per Jordi Romeu i Jaume Font. Es tracta d’una obra que narra la fundació del Priorat de Sant Pere de Riudebitlles però també parla d’un poble que vol sortir de la mediocritat en la que viu, segons explicava un dels coautors, Jaume Font.
La construcció d’un nou priorat benedictí en terra de marca despertarà els recels dels senyors del territori i mostrarà les dificultats del naixement de la nació catalana. Al llarg de la novel·la es va desenvolupant una història d’amor, traïcions, espionatge industrial i reparacions de greuges. Font explicava que la idea mai ha estat fer un tractat històric sinó una novel·la que captivi el lector a partir de dades reals històriques.
La presentació del llibre va anar a càrrec dels autors, Jordi Romeu i Jaume Font amb la presència del regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas; el conseller de Cultura del Consell Comarcal, Antoni Romeu i l’exregidor i exconseller de Cultura, Raimon Gusi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: