Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Gazoline’, de Jordi Casanovas, arriba a la Sala Tallers del TNC

La companyia LaJoven porta a la Sala Tallers del TNC ‘Gazoline’, de Jordi Casanovas, sota la direcció de José Luis Arellano.

L’obra arriba a Barcelona després que s’estrenés el 25 d’abril de 2019 al Teatre Conde Duque de Madrid. A ‘Gazoline’, cinc amics d’un suburbi de París, tots ells fills d’immigrants, es reuneixen una nit i es plantegen cremar el cotxe d’una persona molt rica. Però els joves entren en conflicte quan es plantegen cometre aquest acte de rebel·lió.

El dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas havia escrit el text de ‘Gazoline’ al 2006, en el moment àlgid de conflictivitat social als suburbis parisencs. El va revisar més recentment però, tot i així, se sentia insegur a l’hora d’abordar la realitat dels protagonistes d’aquesta història. El treball amb els actors de LaJoven va permetre confirmar el seu realisme, com ens explicava fa uns mesos el mateix Jordi Casanovas en una entrevista a Ràdio Vilafranca.

L’obra, que es va estrenar a la Sala Tallers del TNC aquest dimecres, es podrà veure fins a l’1 de març amb funcions especials per a centres educatius i funcions de tarda per al públic en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: