Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de públic a la presentació de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca

Aquest diumenge al vespre, la nova orquestra resident de l’Auditori es va presentar en un concert acompanyada de la Polifònica.

Es tracta d’una orquestra de cambra que centrarà la seva activitat d’assaig i concerts a la capital de l’Alt Penedès amb la voluntat de generar sinergies amb les escoles de música de Vilafranca i tot el teixit musical existent a la vila.

La presentació que es va fer aquest diumenge va ser amb un concert, amb un èxit de públic, amb una primera part per orquestra en que van interpretar ‘Il pianto d’Arianna’ de Locatelli i ‘La Battaglia’ de Biber; i una segona en que van compartir escenari amb la Polifònica de Vilafranca per oferir el Magnificat de Bach.

El concert d’aquest diumenge va estar dirigit per Josep Prats, amb una orquestra formada per 22 músics, la coral amb 42 cantaires i diferents solistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: