Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC organitza una parada per a omplir la guardiola de la Caixa de Solidaritat

Des d’ERC feien una crida a militants, simpatitzants i a tota la ciutadania a ajudar a omplir la Caixa de Solidaritat, mitjançant la parada al mercat del dissabte.

Gràcies a l’esforç col·lectiu, les últimes setmanes s’ha aconseguit recaptar els 4,1 milions d’€ per a la finança que el Tribunal de Cuentas havia imposat a 28 persones membres del govern de la Generalitat per la organització del referèndum de l’1 d’Octubre.
La regidora vilafranquina, Mònica Hill, assenyala que ‘malgrat això la repressió no s’atura’ i hi segueix havent centenars de persones represaliades, més de 600 de noves els darrers 6 mesos.
La Caixa de Solidaritat permet fer front a les despeses jurídiques o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’accions cíviques, pacífiques, no-violentes i democràtiques.
Gestionada inicialment per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural actualment és assumida per l’Associació de Foment de la Caixa de Solidaritat.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: