Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els participants europeus de l’AgroBioHeat han visitat la seu dels Castellers de Vilafranca

Els visitants europeus valoren molt positivament l’estança a Vilafranca perquè això els permet compartir experiències i conèixer altres casos d’èxit.

En el marc de les jornades del projecte europeu AgroBioHeat que s’està celebrant aquesta setmana a Vilafranca, alguns dels participants internacionals han visitat aquest dimecres a la tarda Cal Figarot acompanyats d’alguns membres dels Castellers de Vilafranca que els van explicar la història de la colla i els van guiar per les diferents instal·lacions del local. En aquestes jornades hi ha representació de 9 països europeus, un d’ells és Croacia. La Hagdana Rukavena és project manager en un projecte d’energia a Croacia i explicava com de beneficiós és pel seu país formar part de l’AgroBioHeat.
Rukavena valorava molt positivament el fet de trobar-se diferents països a Vilafranca i fer diverses activitats conjuntament perquè això els permetia compartir experiències i conèixer altres casos d’èxit relacionats amb la biomassa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: