Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP aprova una moció per demanar la construcció d’una rotonda a la N-340, a Subirats

Es tracta d’una antiga reivindicació dels veïns del municipi que reclamen aquesta millora des de fa anys.

El ple del Consell Comarcal va aprovar per unanimitat una moció presentada per la CUP en la que es reclama la construcció de la rotonda de la N-340 al seu pas per Subirats, en concret en la intersecció que comunica la N-340 amb la carretera de Sant Pau d’Ordal.

Es tracta d’una antiga reivindicació dels veïns del municipi que reclamen aquesta millora des de fa anys. La proliferació d’accidents en aquest punt, fins i tot un de mortal el 2017, sumat al fet del augment de la circulació des de l’obertura de la nova variant de Vallirana ha convertit la demanda en una necessitat.

En el ple també es van aprovar dues mocions presentades pel grup comarcal de Junts per Catalunya sobre la demanda de construcció d’un baixador de l’alta velocitat al Penedès i sobre l’execució immediata d’un carril bus-VAO a la B-23 que permeti reduir el temps de viatge de les línies autobús que comuniquen Barcelona amb Vilafranca i amb Sant Sadurní d’Anoia.

El ple ordinari també va aprovar l’inici de l’expedient de contratació del servei d’acompanyants del servei de transport escolar de la comarca pels dos propers cursos amb un pressupost previst de 1,7 milions d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: