Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Mata i Sisco Benet volen que els Verds tornin a liderar el món casteller ja aquest 2020

Es marquen com a principals reptes tornar a situar ja aquesta temporada els Verds com a colla de referència, i això passa per fer un bon Sant Fèlix i guanyar el Concurs de Castells de Tarragona.

Amb el 95’5% dels vots a favor, l’assemblea dels Castellers de Vilafranca escull la candidatura encapçalada per Sisco Benet i Carles Mata per dirigir la colla les properes 4 temporades. Amb ells, un nou equip tècnic i una nova junta directiva encapçalaran la colla. Hi van participar gairebé 300 persones, 277 socis amb dret a vot. Era l’única candidatura presentada, que va rebre el suport majoritari de la colla amb 257 vots a favor, 9 en contra i 3 en blanc.
L’objectiu de la nova junta dels Castellers de Vilafranca és continuar sent un referent, tant dins del món casteller, com de país. Benet i Mata s’han envoltat d’un equip ampli, amb experiència en juntes anteriors i amb més d’un centenar de col·laboradors per gestionar el dia a dia de la colla. La idea transversal que guiarà el nou equip és mobilitzar el gran gruix de la colla des del primer dia. El nou president, Carles Mata, explicava que com a repte de colla es marquen recuperar massa social, per poder ser molta gent als assaig i també a plaça amb la principal idea de tornar a ser un referent del món casteller.
Per la seva banda, el nou cap de colla Sisco Benet reconeixia que afronten ja des del primer moment i en aquesta primera temporada el repte de ser al capdavant i evidentment això passa per fer el millor Sant Fèlix u guanyar l’edició d’aquest 2020 del concurs de Castellers de Tarragona.
Benet es mostrava il·lusionat i tenia clars els referents d’anteriors caps de colla.Durant l’assemblea extraordinària de dissabte el nou equip va avançar les dates d’inici dels assaigs. Divendres 21 de febrer a les 8 del vespre començarà l’Escola de Castells, oberta tant a la canalla de la colla com a infants que tinguin ganes de fer castells. Els assaigs generals començaran divendres 6 de març a 2/4 de 10 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: