Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alternativa per Subirats-CUP demana una rotonda a la 340 i se suma a la mobilització dels veïns

Alternativa per Subirats-CUP demana una rotonda a la 340 i se suma a la mobilització dels veïns

Recorden els múltiples accidents que s’han produït a la zona i donen suport a les mobilitzacions que cada dissabte al matí fan un grup de veïns per reclamar solucions

A través d’un comunicat Alternativa per Subirats – Candidatura d’Unitat Popular reclama la construcció d’elements de trànsit, com podria ser una rotonda, que solucionin la problemàtica present en el tram de la N-340 que passa per Subirats. Es demana una anàlisi de la situació i un disseny d’un projecte que aconsegueixi garantir la seguretat de les persones. Per tot això presentaran una moció al Ple de l’Ajuntament de Subirats i al Ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per reclamar-ho.
Al mateix temps, veïns i veïnes del municipi estan impulsant una concentració cada dissabte a peu de carretera per exigir solucions. Es concentren una vintena de persones de 2/4 de 10 a 2/4 de 11 del matí, i debaten sobre noves iniciatives per a garantir una mobilització constant. Des de l’APS-CUP es dona ple suport a les mobilitzacions i accions que es vulguin dur a terme, i s’anima a la autoorganització popular i a les decisions preses col·lectivament.
La CUP recorda que en els darrers anys en el tram de la N340 comprès entre Cantallops i El Pago, en el municipi de Subirats, s’han produït múltiples accidents de trànsit. Aquests accidents, alguns d’ells mortals, són conseqüència dels encreuaments i les diverses interseccions que hi ha entre vies i camins amb la carretera en aquest tram, i per això es reclamen accions immediates a les institucions.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: