Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un tribut a Aretha Franklin obrirà el 22è cicle Cava Jazz a Guardiola de Font-Rubí

Durant més de dues dècades, aquest municipi penedesenc marida música de jazz en viu i el cava.

Dissabte tindrà lloc a la Sala d’actes del centre recreatiu La Cooperativa de Guardiola de Font-rubí el primer dels concerts d’enguany del Cicle de Cava Jazz, organitzat per l’Ajuntament i la Comissió de Festes. Durant més de dues dècades, aquest municipi altpenedesenc marida música de jazz en viu i el cava. A més, es complementa amb altres productes del municipi, com olis, embotits, coques artesanes, fruits secs, etc., i la possibilitat de fer packs que incloguin menú i entrada a un dels concerts. Hi han passat noms reconeguts en el panorama nacional del jazz com Locomotora, La Vella Dixieland, The Sey Sisters, Lluís Coloma o Bcn Gospel Messengers, entre altres.
Enguany, el cicle començarà aquest dissabte 18 de gener amb l’espectacle «Think», un tribut a Aretha Franklin, en motiu del primer aniversari de la seva mort. I també tancarà amb un altre tribut el 23 de maig dedicat a Louis Amstrong a càrrec de la Jazzcare All Stars.
A més d’aquests dos tributs, hi ha tres concerts més. El 15 de febrer hi haurà Marc Ferrer Trio amb Marian Barahona, el 21 de març serà el torn d’Apocadixie Cotton Pickers i el 18 d’abril la formació de Monique Makon amb The Soul Titoo’s. Totes les actuacions es faran a les 11 de la nit al centre recreatiu La Cooperativa de Guardiola de Font-rubí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: