Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Terra de Marca’ és la nova novel·la històrica de Jordi Romeu i Jaume Font

Aquesta és la primera part del que serà una trilogia.

Els escriptors Jordi Romeu i Jaume Font han presentat als mitjans de comunicació la seva darrera obra elaborada conjuntament. ‘Terra de Marca’, que així s’anomena, és una novel·la històrica ambientada en el segle X a la zona del Penedès i, més concretament, a Rivus de Beriles l’actual Sant Pere de Riudebitlles. L’obra dóna una idea de com eren els inicis del Principat de Catalunya però amb una trama i uns personatges que viuen contínuament un conflicte intern.
El Jaume Font tenia en ment des de fa molts anys la idea de la novel·la i fins i tot disposava ja de la documentació i d’una trama feta. Llavors va demanar a Romeu elaborar conjuntament una novel·la amb tot aquest material que va anar reunint a partir dels seus viatges a Córdoba, Barcelona, Sant Cugat i Roma, entre altres indrets.
De moment han fet una primera novel·la però està previst que aquesta sigui la primera part d’una trilogia. L’obra es presentarà al públic aquest divendres a la Biblioteca de Sant Sadurní a les 19h i el proper 6 de febrer al Consell Comarcal també a les 19h.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: