Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Llach exigeix als partits independentismes unitat d’acció

Aquest dijous al vespre, Lluís Llach va ser el protagonista de la presentació de Debat Constituent a Vilafranca.

En el marc de la situació política actual, amb unes eleccions catalanes a la vista, el músic i activista va aprofitar per recordar que la protagonista del procés és la gent. Al mateix temps, exigia als partits independentismes que es posin d’acord. Davant d’aquesta desorientació política, Llach reivindicava Debat Constituent com a espai per orientar i definir com es vol que sigui el país.

Fins ara ja s’han format un total de 19 Enteses locals a la comarca de l’Alt Penedès. Aquestes agrupacions treballaran per incentivar els debats als seus municipis i afavorir la participació amb debats oberts a tothom sobre els diferents àmbits temàtics. Aquest procés havia d’acabar a finals de juny quan s’havia de tancar l’accés virtual a les enquestes obertes a tota la població des del web www.debatconstituent.cat. Però amb la convocatòria d’eleccions catalanes, els terminis poden variar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: