Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les vendes del mercat d’artesania, brocanters i pintura per Nadal i Reis s’han mantingut

El Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès organitzava els dies 4 i 5 de gener una nova edició del mercat especial de Reis.

Amb les parades situades a la rambla de Sant Francesc, el mercat oferia els productes habituals, fets artesanalment. Hi havia decoració, roba i complements, joguines de fusta, productes agroalimentaris, pintura i bijuteria, entre d’altres.

Però el fred que feia, sobretot dissabte a la tarda, va provocar que menys gent s’acostés a les parades. El mercat especial de Reis agafava el relleu de la fira de Nadal, que es va fer els dies 23 i 24 també a la rambla.

Des del Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès afirmen que les vendes es van mantenint en aquestes edicions nadalenques del mercat que donen continuïtat a la Fira del Gall. Ara vénen noves cites importants com, per exemple, el dia dels Tres Tombs.

La presidenta del Col·lectiu també destaca la pista de gel com a revulsiu per a les edicions del mercat d’artesans que es fan al voltant de les festes nadalenques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: