Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mostra Artística dels Monjos s’inaugurava amb la il·lustració digital com a nova modalitat

Divendres al vespre es va inaugurar la 36a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort. Com és habitual, s’instal·la a la casa de cultura Mas Catarro i es podrà visitar fins al dia 31 d’aquest mes.

A més, divendres també van començar les activitats paral·leles entorn de l’exposició, que s’han programat enguany per primera vegada amb la voluntat de dinamitzar la mostra i descentralitzar-la.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos organitza aquesta mostra amb l’objectiu de promocionar la cultura artística al municipi. Es tracta d’una exposició d’obres de diverses disciplines creades per infants, joves i persones adultes, que es barregen amb activitats adreçades a promoure l’expressivitat i la creativitat del públic.

Enguany s’incorpora una nova disciplina, la il·lustració digital, que s’incorpora a les que ja hi havia: pintura, ceràmica, escultura, fotografia i dibuix. Amb el lema De l’època clàssica, fins als nostres dies, la Mostra pretén projectar l’evolució des de l’art clàssic fins al moment actual.

Aquest lema també l’incorporen les activitats paral·leles. La primera de manera va ser una exhibició de dansa clàssica amb la Carolina Bodro, acompanyada a la veu per l’Amira Nassi. Bodro confessava que la complicació havia estat crear una coreografia per l’ocasió.

Les altres activitats programades seran una activitat infantil de llums i colors fluorescents els dies avui i demà; un concert de corda amb música d’avui i cant coral dijous; la proposta Expressa’t artísticament, dimecres vinent o l’espectacle i “mapping” Symbiphonic, el dia 23. Les activitats acabaran amb una sessió de DJ el dia del lliurament de premis, el 24 de gener. Totes les activitats es faran a la casa de cultura Mas Catarro, excepte la del dia 22, que es trasllada a l’espai Antistiana de la Ràpita. L’exposició de les obres de la Mostra es pot visitar de dimarts a divendres de 15h a 21h i com a excepció s’obrirà aquest diumenge de 10h a 13h.
Pel que fa a la participació, la Mostra compta enguany amb 187 obres en la categories adults i juvenil i 150 obres infantils, que han estat seleccionades per les escoles del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: