Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Juan Luis Ruiz liderarà novament la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC com a primer secretari

Juan Luis Ruiz liderarà novament la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC com a primer secretari

Ruiz ha estat l’únic candidat del procés de primàries i, un cop ja ha estat escollit amb els avals necessaris, serà proclamat en el proper Congrés dels socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf.

El Congrés el celebraran el 8 de febrer a Vilanova i la Geltrú, on també s’escollirà la nova direcció del partit al territori.
Després del Congrés Nacional del PSC celebrat el mes de desembre de 2019, els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf han encetat aquest mes de gener el procés congressual del partit al territori. Una vegada més, s’ha celebrat un procés de primàries per escollir el primer secretari de la Federació. En aquesta ocasió, s’ha presentat un únic candidat, el fins ara primer secretari Juan Luis Ruiz, que ahir va presentar de manera àmplia els avals necessaris acompanyat de referents de diferents agrupacions socialistes del Garraf i l’Alt Penedès. D’aquesta manera, l’autoritat electoral d’aquest procés ha confirmat ja que ha rebut els avals requerits
i, conseqüentment, Ruiz revalida el lideratge de la federació com a primer secretari.
Així mateix, els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf celebraran el seu Congrés el proper dia 8 de febrer a Vilanova i la Geltrú, on es realitzarà la proclamació del primer secretari i s’escollirà la nova comissió executiva del partit al territori, així com els consellers nacionals del PSC i d’altres càrrecs orgànics.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: