Dimarts, 21 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Identificat un conductor que va fugir després de col·lidir amb diversos vehicles estacionats

La Policia Local de Vilafranca identifica un conductor que va fugir després de col·lidir amb diversos vehicles estacionats.

Aquest dimecres a quarts d’onze de la nit, la Policia Local va ser alertada per trucada telefònica al 112 que al carrer de Salvador Seguí, cantonada amb el carrer de Baltà de Cela, un vehicle a gran velocitat havia col·lidit contra diversos vehicles estacionats i havia fugit.

Personats al lloc dels fets, els agents, amb la col·laboració de testimonis, van recollir dades identificatives del vehicle fugit per iniciar-ne la recerca. Un vehicle coincident amb la descripció i danys compatibles amb l’accident va ser localitzat amb el motor en marxa i el conductor a l’interior. Els agents van advertir signes evidents de consum alcohòlic i van practicar la prova al conductor, amb un resultat positiu elevat d’alcoholèmia. També es va comprovar que mai no havia obtingut el permís de conduir.

La Policia Local va obrir una diligència i l’autor dels fets serà investigat per dos delictes contra la seguretat vial. Del vehicle, que encara estava en condicions de circular, se’n va fer càrrec una conductora substituta.

A causa de l’accident van resultar danyats quatre vehicles estacionats, del qual han estat informats els seus propietaris.

Comentaris

  Programació

  Ràdio Vilafranca

  09:00
  Penedès en Xarxa
  Magazín matinal
  12:00
  El que faltava
  Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
  13:00
  Penedès migdia
  Informatiu diari

  Penedès Televisió

  09:00
  Notícies en xarxa
  Informació general del país
  10:00
  L'informatiu vespre
  L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
  10:30
  Vilafranca, punt de trobada
  Llibres i literatura

  Subscriu-te al butlletí

  Subscriu-t'hi: