Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Benet i Carles Mata seran escollits el 8 de febrer per dirigir els Verds

Com marquen els estatuts, un cop acabat aquest mes de febrer el mandat de la junta actual, s’ha de procedir a escollir nou equip directiu, i la seva ha estat la única candidatura presentada.

Aquest dissabte 1 de febrer els Verds celebraran la seva assemblea general ordinària per tal de fer balanç de la temporada 2019; però a més enguany finalitza el mandat de l’actual equip directiu que va ser escollit el febrer de 2016; motiu per el qual es convoca una assemblea extraordinària per el 8 de febrer en que s’haurà d’escollir la nova directiva de la colla.
Així, l’assemblea general ordinària se celebrarà el dissabte 1 de febrer a Cal Figarot, a les 5 de la tarda, en primera i única convocatòria. En aquesta assemblea Joan Badell com a president i Toni Bach com a cap de colla acompanyats de la resta de la seva junta faran balanç del 2019 i dels quatre anys en que han estat al capdavant dels Verds.
Davant de la finalització del mandat, i com marquen els estatuts dels Castellers de Vilafranca, s’han convocat eleccions per escollir un nou equip. Les eleccions es faran el dissabte 8 de febrer a la tarda.
El període de presentació de candidatures va iniciar-se el dia 9  de  gener, i acabava el passat 24 de gener. Finalment s’ha presentat una sola candidatura encapçalada per Francesc Benet i Carles Mata. El primer seria el cap de colla, i el segon el president dels Castellers de Vilafranca per els propers 4 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: