Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Estat decepció’ exhaureix les entrades per la funció d’aquest divendres a Cal Bolet

‘Estat decepció’ exhaureix les entrades per la funció d’aquest divendres a Cal Bolet

‘Estat decepció’ és una producció de la Flyhard.

Aquest divendres a dos quarts de nou del vespre continua la programació teatral de Cal Bolet amb ‘Estat Decepció’, una obra escrita i dirigida per Carla Torres i interpretada per Pepo Blasco, Xavi Gardés, Clara Manyós, Eu Manzanares i Ruth Talavera. Les entrades per aquesta funció han quedat exhaurides.

‘Estat decepció’ és una comèdia surrealista sobre la lluita de dues forces: la defensa dels ideals versus les obligacions a les quals ens lliguen determinats pactes. Un pols que acabarà explotant a la cara de tots els implicats i potser també a la dels espectadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: