Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Grups de diàlegs engeguen un nou cicle de conferències amb ponents de primer ordre

Les Parròquies de l’Arxiprestat de Vilafranca organitzen un any més el cicle de conferències dels Grups de diàleg.

Seran sis conferències de gener a juny, una cada mes, que versaran sobre temes diversos, des de les celebracions dominicals en absència de preveres fins a la figura de Ramon Llull passant per la no violència. Des de la comissió organitzadora dels Grups de diàleg, Joaquim Bages destaca que són conferències obertes a tothom.

Per la seva part el rector de Santa Maria, Mossèn Xavier Aymerich, posa l’accent en la qualitat dels ponents que oferiran les conferències.
Aymerich fa un bon balanç de com funcionen aquestes xerrades.

El cicle comença aquest dilluns amb la conferència ‘Les celebracions dominicals en absència de prevere’, amb la religiosa vedruna Maria Teresa Gamisans i el mateix Xavier Aymerich. El 24 de febrer, el missioner Joan Soler parlarà de ‘La dimensió missionera de l’Església’; el 23 de març serà el torn del jesuïta Xavier Alegre, qui parlarà de ‘L’evangeli de Lluc i fets dels apóstols’; el doctor en Humanitats Oriol Quintana oferirà la conferència ‘Trobar Déu en les coses quotidianes’ el 20 d’abril; ja al maig, el dia 25, el jesuïta Joan Morera parlarà de ‘Seguir Jesús dins els conflictes: la no violència’; la darrera cita serà el 15 de juny amb ‘Ramon Llull, de l’alegria al martiri, a càrrec d’Eduard Rey, provincial dels frares caputxins.

Totes les conferències tindran lloc de nou a dos quarts d’onze de la nit a la sala Mossèn Vinyeta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: