Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper 1 de Febrer tindrà lloc la II Edició del + Dansa a l´Auditori de Vilafranca

L´acte es celebrarà a les sis de la tarda i en aquesta edició com en la primera reunirà diferents escoles de Dansa d´arreu de Catalunya per un motiu solidari.

L´Escola Dansa Cas organitzadora de l´acte pretén consolidar un any més aquesta proposta artística com una oportunitat de compartir la Dansa amb altres escoles i donar-la a conèixer a Vilafranca . Les Escoles que participaran són Som-hi Dansa de Barcelona, Soul Dance Center de Sabadell, Cia SDS de Cornellà i la mateixa Escola Dansa CAS. Són escoles diferenciades en la seva trajectòria i estils de dansa per tal de crear un espectacle atractiu que tindrà una durada d´hora i mitja aproximadament.
Les persones interessades en venir a gaudir de la Gala + Dansa podeu obtenir l´entrada anticipada a l´Escola Dansa CAS i sinó al mateix dia de la Gala . El preu de l´entrada és de 5€. També es pot col.laborar amb la Fila 0, amb un mínim de 5€ per aquelles persones que vulguin col.laborar i no puguin assistir a la Gala.
Tots els fons aniran destinats a Yakaar Àfrica una Ong que destina els seus esforços a desenvolupar diversos projectes al Senegal , concretament a les poblacions més pobres d ‘Àfrica. L´objectiu principal de Yakaar Àfrica és que la població tingui un futur més digna ajudant-los a crear projectes de desenvolupament sustenible i autosuficients com la restauració d´escoles i centres sanitaris, cultius de conrreus de cereals, tallers de roba , creació de granges i molts d´altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: