Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Mossos van fer dissabte un operatiu antidroga a diversos indrets de Vilafranca i del Penedès

El Mossos van fer dissabte un operatiu antidroga a diversos indrets de Vilafranca i del Penedès

L’operació es va efectuar entrant a diversos habitatges a les set del matí.

Es tracta d’un dispositiu que està sota secret de sumari i per això els Mosso d’Esquadra no han pogut donar detalls. Sí que han confirmat que és per un tema de Salut Pública que afecta a diversos municipis de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. En el cas de Vilafranca dissabte a lesw set del matí es va entrar a diversos habitatges del Centre i del barri de l’Espirall, amb l’ensurt per alguns veïns. Al voltant de les 11 del matí havien finalitzat les tasques d’escorcoll.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: