Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal participa en el programa ‘Treball i formació’ de suport als municipis

En el marc d’aquest programa l’ens comarcal ha contractat 28 persones en situació d’atur que treballaran en diferents municipis de la comarca.

L’ens comarcal ha contractat 28 persones en situació d’atur de llarga durada que treballaran en diferents municipis de l’Alt Penedès, durant 6 o 12 mesos, en accions d’interès públic i de caràcter social.
El Consell Comarcal ha acceptat una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per desenvolupar el projecte ‘Suport als municipis’ dins la 3a edició del programa Treball i Formació.
Les contractacions s’han dut a terme a partir de les derivacions de l’Oficina de Treball de Vilafranca i en col·laboració amb els ajuntaments que participen en el projecte ‘Suport als municipis’ de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
El programa ‘Treball i Formació’ està adreçat a persones en situació d’atur de llarga durada, preferentment majors de 45 anys; persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania i dones en situació d’atur de molt llarga durada.
A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades participaran en accions formatives professionalitzadores obligatòries, de 90 hores de durada, organitzades pel Consell Comarcal. Aquestes accions formatives tenen el propòsit de fomentar en les persones destinatàries del programa la formació permanent, al llarg de la vida, com a mitjà per millorar els seus coneixements i les seves competències i per adquirir les habilitats i les aptituds necessàries per millorar la seva ocupabilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: