Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas porta les cançons de ‘Festa Major’ al Claustre dels Trinitaris per Sant Raimon

El concert sorpresa d’enguany l’ha protagonitzat Cesk Freixas que va fer un bon repàs a la seva trajectòria de 16 anys sobre l’escenari, tot presentant també el seu darrer disc ‘Festa Major’.

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles va ser el protagonista del concert sorpresa de les Festes de Sant Raimon d’enguany, que va celebrar-se aquest dissabte al Claustre dels Trinitaris. Ces
k Freixas va presentar les cançons del seu darrer treball ‘Festa Major’ i explicava tot just abans de començar el concert que estava molt satisfet de tornar a participar en les festes d’hivern de Vilafranca on va fer els primers concerts en els seus inicis.
Freixas recordava que ja fa 16 anys que es mou arreu del territori català oferint la seva música, i remarcava que és un món complicat. Reconeix que fins ara ha aconseguit una bona resposta per part del públic amb les seves propostes musicals.
Tot i que encara està girant amb les cançons de ‘Festa Major’, que van protagonitzar de fer bona part del concert de dissabte a la nit al Claustre, Freixas comenta que ja està treballant en noves cançons i que de cara a finals d’any ja espera poder presentar un nou disc.
De moment, amb concerts com el de dissabte continua fent un repàs força ampli a la seva trajectòria de 16 anys sobre els escenaris amb peces que sonaven d’aquesta manera amb l’acompanyament del guitarrista Víctor Nin al Claustre dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: